Szolgáltatások

A gépjármű üzemeltetésével kapcsolatos szolgáltatásaink.

Szerviz smart csomag

Magában foglalja a futamidő alatt várható, a szerződésben rögzített futásteljesítmény alatti, a gépjármű gyártója által előírt kötelező szerviz elvégzését, és a rendeltetésszerű használat esetén szükséges kopó-forgó alkatrészek cseréjét.

Gumi szolgáltatás

A Bérbeadó részéről felső (prémium) kategóriás teljes téli gumi garnitúra (8 db téli gumi) beszerzését, évente 2 alkalommal (tavasz-ősz) előre egyeztetett időpontban történő cseréjét, valamint a használaton kívüli garnitúra szakszerű tárolását, őrzését. A szolgáltatás és az átalánydíj nem tartalmazza az eseti és a káreseménnyel kapcsolatban felmerülő egyéb jellegű gumicserét.

24 órás nemzetközi segélyszolgálat

Állandó készültség az Ön üzemképes autója érdekében.

24 órás autómentő szolgáltatást biztosít az autóbérlőknek arra az esetre, ha az autó működésével kapcsolatosan valamilyen probléma merülne fel az utakon belföldön/külföldön egyaránt.

További szolgáltatások

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. által biztosított országos pályamatrica.

Több napos szervizek idejére csereautót biztosítunk.

Minden a gépjármű biztosításával kapcsolatos ügyintézést az Autóflotta Kft. végez Ön helyett.

Egyedi ügyfél igény esetén vállaljuk a gépkocsi parkolási engedélyével kapcsolatos teljes ügyintézését.

Lopás vagy kár esetén önrész mentességet biztosítunk.

Biztosítjuk Önnek az üzemanyagkártyát, amely jelentős megtakarítást jelenthet cége pénzügyeiben. Utólag kerül kiszámlázásra, gyors, hatékony fizetési lehetőség.

5 Ft/l kedvezménnyel.

Shell / MOL

A szervizben történő várakozás megszűnésével Ön és munkatársai is időt takaríthatnak meg.

A korszerű gépkocsikat számos biztonsági rendszerrel, vezetéstámogató segédberendezéssel szerelik fel a gyártók. A rendszereknek a működése a CAN-BUS hálózaton alapuló technológiával távfelügyelettel is ellenőrizhető. A Secret Control baleset-megelőző technológiájával számos rendszer ellenőrizhető, valamint baleset esetén automatikusan riasztani tudja a mentőket, rendőröket.

Működési tervünk alapja a minőségi ügyintézés, illetve az ügyfelek valós igényeihez és pénzügyi kockázataira szabott szolgáltatási csomagok, amelyeket átlátható és kiszámítható árképzési rendszer mellett kínálunk. Amennyiben tisztázandó kérdése merül fel, kérem keressen minket az alábbi elérhetőségeken.
Copyright © 2022 tartosautoberles.hu I Minden jog fenntartva! I Design by PNGN
Follow us