Rólunk

Mindig is fontosnak tartottuk és tartjuk ma is, hogy ügyfeleink családias légkörben érezzék magukat. Sok helyen tapasztaltuk, hogy az ügyfelek több emberen keresztül, fárasztó, hosszas telefonálgatások árán jutnak el egy felmerülő probléma megoldásához. Ennek orvosolására kialakítottuk ki egypontos kommunikációs rendszerünket, ahol mindenki a saját, már jól ismert kapcsolattartójával egyeztet. Az adott kolléga az egyszerű időpont megbeszélésektől a sürgősen megoldandó helyzetig a kezében tart mindent, így biztosítva a gördülékeny és személyes ügyvitelt. Ehhez emellett kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat párosítunk, amit saját infrastruktúránkkal, gépjárműparkunkkal, szervizünkkel, országos partnerhálózatunkkal és képzett szakmai hátterünkkel valósítunk meg. Így minden házon belül marad és egyszerűen követhető, hogy ügyfeleink a lehető legelégedettebbek lehessenek.

Az Autoflotta Kft. 100% magyar tulajdonú flottakezelő, ahol új autók mellett maximum 3-7 éves autókat üzemeltetünk. Cégünk majdnem 30 éves autóipari tapasztalattal rendelkezik. 

 

Működési tervünk alapja a minőségi ügyintézés, illetve az ügyfelek valós igényeihez és pénzügyi kockázataira szabott szolgáltatási csomagok, amelyeket átlátható és kiszámítható árképzési rendszer mellett kínálunk. Kockázatoktól mentes, kiszámítható megoldásaink segítenek hozzá, hogy a lehető legtöbb ügyfelünk elégedetten távozzon tőlünk.

Márkafüggetlen cég vagyunk, az autók rendelését ügyfél igényekhez igazítjuk. Elektromos, hibrid, pluginhibrid, benzines és dízel autókat egyaránt forgalmazunk.

Az Autoflotta Kft. minden esetben zárt elszámolású rendszerrel dolgozik, így Önnek kiszámítható és fix költségekkel kell csak számolnia. Nincsenek rejtett kiadások és nem várt, apró betűs részek!

tartós autóbérlés, operatív lízing

Gombos Gábor

"A minőségi szolgáltatás sikerét számunkra az ügyfeleink elégedett mosolya jelenti."

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

0

Éve a

Piacon

Átadott autó
0
Visszatérő ügyfél
0

Csapatunk

  • Családias légkör
  • Ismerjük ügyfeleinket
  • 30 év szakmai tapasztalat
  • Személyreszabott segítségnyújtás
  • Rugalmasság
  • Egypontos kommunikáció
key account manager
key account manager
ügyvezető igazgató
pénzügyi asszisztens
használtautó értékesítő
key account manager
Működési tervünk alapja a minőségi ügyintézés, illetve az ügyfelek valós igényeihez és pénzügyi kockázataira szabott szolgáltatási csomagok, amelyeket átlátható és kiszámítható árképzési rendszer mellett kínálunk. Amennyiben tisztázandó kérdése merül fel, kérem keressen minket az alábbi elérhetőségeken.
Copyright © 2022 tartosautoberles.hu I Minden jog fenntartva! I Design by PNGN
Follow us