Gyakran Ismételt Kérdések

Autóbérléssel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos információink.

A gépjármű várható piaci értéke a futamidő végén, amelyet a szerződéskötéskor állapítunk meg. Pénzügyi lízing esetén nem csak egyenletes törlesztésű, hanem maradványértékes konstrukció is választható. Itt a maradványérték egy emelt utolsó díj, melynek hatásaként a havi lízingdíjak összege csökken. Ebben az esetben a futamidő végén az eszköz a maradványérték megfizetése után kerül a lízingbe vevő tulajdonába.

A lízing nem más, mint egy hitel, annyi különbséggel, hogy a tulajdonosa a gépjárműnek a finanszírozó lesz, majd a futamidő leteltével a jármű megvásárolható adott maradványértéken. Az operatív lízing vagy másik nevén tartós bérlet abban tér el, hogy a futamidő végén az autó visszakerül a tulajdonoshoz (lízingcég) és az pedig értékesíti a használt autó piacon.
Operatív lízing előnyei a következők:
Egyértelmű költség csökkenés rövid és hosszútávon rövid távon: nem szükséges a futamidő elején nagyobb tőkét befektetni, hosszútávon: az autókkal járó adminisztrációs és szerviz költségek és kötelességek (biztosítás, casco, cégautó adó, gumik cseréje, autó szervizelése) megszűnnek, azt az erre specializálódott flottakezelő átveszi Ön helyett.

A futamidő alatt a gépjárműben bárminemű meghibásodás, káresemény keletkezik gyors és szakszerű lekezelése, szervizbe jutása történik.

Pénzügyi lízing esetén a tulajdonjog vagy előre meghatározottan a bérbevevőé lesz (ez a zártvégű lízing), vagy a bérbevevő csak elővásárlási jogot kap az adott tárgyra, amivel vagy él, vagy átruházza másra, vagy ezek hiányában a tulajdonjog a lízingelő cégé marad. Mivel a tulajdonjog előre nem fixált, ezt hívják nyíltvégű lízingnek.

Igen, a gépjármű vételára az aktuális Eurotax ár alapján kerül meghatározásra.

Ez esetben nálunk történik a kárszemle, majd jogalap. Ezután kezdődik meg a karosszéria javítás.

A felvett rendőrségi jegyzőkönyvet, a gépkocsi forgalmi engedélyét és a kulcsokat munkatársunknál kell leadnia, ezt követően a káranyagot kitöltenie.

Munkatársunkat a nap bármely pontján felhívhatja jelezni a problémát, hogy szakszervizbe kerülhessen az autó.

Ukrajna kivételével – ahová egyedi engedély szükséges – bárhová lehetséges az utazás.

Munkatársunkat a nap bármely pontján felhívhatja jelezni a problémát, hogy szakszervizbe kerülhessen az autó.

A tartós bérleti szerződés értelmében az utolsó kiszámlázott bérleti díj hatszorosát kell megfizetni, mint kötbért.

Önrésznek nevezzük azt a tételt, amit a biztosított a biztosítási szerződés alapján magára vállal a kár részéből. Az önrész mértéke százalékban, vagy összegben is meghatározásra kerülhet. 50 000 Ft vagy 10% 500 000 Ft feletti javítás esetén. Avulás: Minél idősebb egy autó a biztosító annál nagyobb valószínűséggel nem fizeti ki a sérült alkatrész teljes újkori értékét, ilyen esetben számol fel avulást.

A bérlő cég érvényes jogosítvánnyal rendelkező alkalmazottai. Igény esetén korlátlan számban tudunk tulajdonos igazolási engedélyt kiállítani.

Az első bérleti díj másnéven az önerőt jelenti, amely csökkenti a finanszírozott összeget és ezáltal arányosan a havi bérleti díjat is.

A service Inclusive csomagjainknak köszönhetően Ön teljes mértékben átadhatja magát a vezetési élménynek. Mostantól, az Ön által meghatározott időpontig egy pillanatot sem kell elvesztegetnie azzal, hogy a karbantartás, ellenőrzések vagy éppen a kopóalkatrészek költségein aggódna. Az inclusive csomagba benne van az Ön gépjárművének alkatrész és szervizköltségei, legyen szó új vagy használt gépjárműről.

Cégének legalább 1 éves lezárt mérleggel kell rendelkeznie, nyereséges eredménnyel. Továbbá nem lehet végrehajtás vagy felszámolás alatt.

A tartós bérleti díjat a szerződésben foglalt fizetési határidő szerint, számlára történő utalással, vagy befizetéssel lehet kiegyenlíteni.

3. kerületi telephelyünkön 0-24 órában leadhatók a kölcsönzött gépjárművek. Különdíj ellenében sofőrt is biztosítunk.

Igényelhető külön ilyen szolgáltatás. Minden partnerünk számára saját, személyre szabott csomagot állítunk össze, aminek igény esetén része lehet csereautó szolgáltatásunk is.

Igen, mértéke a Bonitás vizsgálat függvénye.

A tartós bérleti konstrukció keretében az autók matricázása és fóliázása lehetséges. A felhelyezés, a karambolos sérülések, valamint a levétel utáni fényezési hibák javításának költségei az ügyfelet terhelik.

Működési tervünk alapja a minőségi ügyintézés, illetve az ügyfelek valós igényeihez és pénzügyi kockázataira szabott szolgáltatási csomagok, amelyeket átlátható és kiszámítható árképzési rendszer mellett kínálunk. Amennyiben tisztázandó kérdése merül fel, kérem keressen minket az alábbi elérhetőségeken.
Copyright © 2022 tartosautoberles.hu I Minden jog fenntartva! I Design by PNGN
Follow us