Nálunk megéri elektromos autót bérelni!
Nálunk megéri elektromos autót bérelni!

Nálunk megéri elektromos autót bérelni!

Az előző cikkben már kitértünk arra, hogy mikor érheti meg az elektromos autók üzemeltetése megnövekedett töltési költségek mellett, most pedig nézzünk meg nyolc érvet arról, hogy kinek és mikor érheti meg az elektromos autók használata a hétköznapok során. Ezek között érintjük legújabb ajánlatunkat is, ami még kényelmesebbé és kompromisszum mentesebbé teszi a tőlünk bérelt elektromos járművek használatát!

  1. érv: Ingyenes parkolás

Manapság egy-két város kivételével még mindig ingyenes a parkolás a zöld rendszámos autóval rendelkezőknek.

  1. érv: Olajimporttól független töltési lehetőségek

A szerencsésebbek, akik saját napelemmel rendelkeznek, akár ingyen is tölthetik az autójukat, de enélkül is 70 Ft/Kw lakossági piaci áron, szélsőségesebb esetben pedig bevásárlóközpontok parkolójában, benzinkutakon vagy elektromos töltő hálózatokat igénybe véve tölthetjük a járműveket, így mobilitásuk biztosabb.

  1. érv: Üzemeltetési költség

Az előzőkön felül az elektromos autók további előnye, hogy kevesebb üzemeltetési költséggel járnak, mivel nincs önindító, váltó, turbó, részecskeszűrő és miegymás, ami a belső égésű autóknál hibaforrás és további kiadások alapja lehet.

  1. érv: Nincs helyi légszennyezés

Az elektromos autók zéró emissziójával szemben minden belső égésű autó akár a zöld rendszámos hibrid autók veszítenek ezen a téres is a zöld rendszámos autókkal szemben.

  1. érv: A töltés vs. tankolás

Ahogy előző cikkemben kifejtettem, az áram komoly áremelkedése miatt csak a napelemről, vagy anélkül az otthoni 70 Ft/Kw-os töltés esetében van versenyelőnye az elektromos autóknak. Más töltési formát tekintve ugyanolyan a helyzet, mint a hagyományos, benzines belső égésű autók tankolása esetén.

  1. érv: Előállítási és üzemeltetési légszennyezés

Jól tudjuk, hogy az elektromos autók ökológiai lábnyoma nagyobb, mint a belső égésű autóké, viszont 20-30.000 km futás után a mérleg nyelve megfordul és szén-dioxid kibocsátás tekintetében is az elektromos autók lesznek a győztesek.

  1. érv: a 3S

Sokkal csendesebb, sokkal nyugisabb és sokkal nyomatékosabb elektromos autóval közlekedni egy hagyományos autóval szemben. Igen, vannak sportautók, amik lenyomják őket két piros lámpa között, de 1-2 autó hossznyi előny nem ér annyit, amennyivel több a fenntartási költség, üzemanyag fogyasztás és a parkolási díja egy hagyományos autónak.

  1. érv: Autóflotta ajánlat

Minden nálunk készleten elérhető, vagy újonnan beszerzendő elektromos autó bérlése esetén a futamidő alatt évi tíz napon egy azonos kategóriájú, belső égésű motorral felszerelt autót biztosítunk, amelyet kedves ügyfeleink előre egyeztetés után térítésmentesen vehetnek igénybe!

További kérdés estén természetesen állunk kollégáimmal rendelkezésükre!

Friss bejegyzések

A cikk szerzője

tartós autóbérlés, operatív lízing
Gombos Gábor
ügyvezető igazgató

Fontos számomra, hogy ügyfeleink családias, megbízható légkörben érezzék magukat. 

Működési tervünk alapja a minőségi ügyintézés, illetve az ügyfelek valós igényeihez és pénzügyi kockázataira szabott szolgáltatási csomagok, amelyeket átlátható és kiszámítható árképzési rendszer mellett kínálunk. Amennyiben tisztázandó kérdése merül fel, kérem keressen minket az alábbi elérhetőségeken.
Copyright © 2022 tartosautoberles.hu I Minden jog fenntartva! I Design by PNGN
Follow us